MY FOLLOWERS

Saturday, June 21, 2014

Berita - Kecurangan Ketika World Cup 2014 :-D

Kredit kepada: Yahoo News
Gambar ihsan: Google Images


Assalamualaikum........

Sukan pun sukan juga, tetapi ada pula sesetengah daripada umat manusia ini mengambil kesempatan yang ada untuk buat kerja lain. Bukannya World Cup yang jadi perhatian sebaliknya gelora nafsu yang tidak kenal sesiapa itulah yang jadi lebih berkuasa ketika itu. 

Baru-baru ini Alor Setar, Kedah seorang lelaki yang pulang dengan niat untuk menonton siaran langsung Piala Dunia antara Brazil dan Mexico terkejut apabila menemui isterinya bersama seorang lelaki lain di rumahnya tanpa berpakaian. Dalam kejadian pukul 2 pagi itu, lelaki berusia 28 tahun yang juga penjual kue teow berang dan mengambil parang kemudian menyerang isterinya berusia 32 tahun dan budak hingusan berusia 19 tahun itu.


Semestinya... hahahahaha


Sepanjang acara Piala Dunia ini berlangsung dia melanjutkan perniagaannya sehingga jam 4 pagi tetapi tidak terfikir untuk pulang awal apabila ada orang menceroboh masuk untuk bersama isterinya. Wanita itu pula cedera di peha dengan kesan hirisan manakala si jongos berkenaan cedera teruk pada tangan kirinya. Kedua-dua mereka yang cedera ini kemudiannya dibawa ke Hospital Sultanah Bahiyah bagi mendapatkan rawatan. Ketua polis Kota Setar, Assistant Commissioner Adzaman Md Jan mengesahkan kejadian berkenaan dan ia disiasat di bawah Seksyen 36 yang mendatangkan kecederaan. 


Orang sibuk nak layan world cup, ko buat keje lain, rosak mood aku!


KLIK SINI untuk selanjutnya.

No comments: