MY FOLLOWERS

Thursday, August 6, 2015

Berita - Kontroversi T-Shirt Wanita Untuk Peminat MU

Kredit kepada: ITV, Foxsports, Manchesterconfidential, Manchestereveningnews, Yahoo Sports
Gambar ihsan: ITV, Foxsports, Manchesterconfidential, Manchestereveningnews, Yahoo Sports, Google Images


Assalamualaikum.....

Auuu...seksinyeeee  :-)


Paparan di laman Yahoo pada 5.8.2015

Adidas yang membuat kit untuk pasukan Manchester United telah didesak untuk memberi penjelasan berkenaan rekaan terbaru t-shirt untuk peminatnya di kalangan wanita. Namun syarikat gergasi Jerman itu telah dikritik yang direka dengan bahagian lehernya yang lebih rendah berbanding keluaran mereka untuk peminat lelaki. Salah seorang peminatnya menyifatkannya sebagai diskriminasi. Adidas pula membalas dengan mengatakan mereka mempertimbangkan juga sebarang idea daripada peminatnya sebelum menghasilkan produk.

"Adidas menyediakan baju untuk orang dewasa yang merupakan replika kepada jersi yang dipakai oleh pemain," kata jurucakapnya.

"Berdasarkan kajian daripada peminat, kita juga menawarkan baju untuk wainta sebagai sebahagian kepelbagaian produk gaya hidup. Ia direka sedikit berbeza dan memberika peminatnya pilihan."

Nike tidak menghasilkan produk untuk wanita untuk jersi MU musim lalu dan Adidas juga menghasilkan produk untuk wanita bagi pasukan Chelsea, Real Madrid dan Bayern Munich. Sumber seksi-seksi:    SINI   |   :-)
Yang ini siap dengan komennya sekali....

Lagi berita selanjutnya:   SINI  |  SINI  |   
Dan lagi komen berkenaan baju jersi untuk peminat wanita...

Lagi pautan nak kena sepak terajang: SINI  |  SINI  |  SINI  |    No comments: