MY FOLLOWERS

Wednesday, January 20, 2016

Artikel - Habuan Penggatal :-D Hahahaha!

Kredit kepada: Yahoo News
Gambar ihsan:
Yahoo News


Assalamualaikum.....

Memang ada sesetengah manusia di dunia ini gatalnya tidak kira tempat dan sesiapa, sesama rakan sekerja pun boleh jadi. Ada juga yang jenis suka ambil kesempatan, mentang-mentanglah dilayan. Ingat semua orang yang bekerja itu bodoh ke?

Kali ini ada seorang yang pandai kenakan semula si penggatal itu dengan memintanya tunggu sekejap sehingga terasa dimainkan semula... kahkahkahkahhhhh! 


Kisahnya apabila si penggatal ini minta foto si perempuan ini tanpa pakaian. Maka perempuan ini kenakan si penggatal itu dengan idea menghantar foto 'loading' kononnya seperti keadaan kelajuan internet yang perlahan dan suruh dia tunggu. Berbanding memberitahunya ke mana mahu pergi, dia bertindak lebih jauh dan tindakan itu sangat memuaskan hati :-)  

Si lelaki itu pula entah mungkin lurus bendul atau bodoh (wallahualam) terus sahaja tunggu dan memberitahunya cara itu tidak berjaya tanpa menyedari dia sudah dikenakan. Sebaliknya dia menganggap ada masalah dengan telefonnya.

Tweet berkenaan menjadi viral dan dikongsikan lebih daripada 7000 kali dan diulang semula lebih 6000 kali lagi. Seorang pengguna memuji tindakannya sebagai bijak.
Hahahahahahahahaha!!!


Sekali kena prank:  SINI  |    
No comments: