MY FOLLOWERS

Tuesday, April 8, 2014

Berita - Karnival Pendidikan MARA dan Azam Kerja 1Malaysia 2-3.4.2014

Kredit kepada: -
Gambar ihsan: Owner


Assalamualaikum.....

Karnival Pendidikan MARA dan Karnival Azam Kerja 1Malaysia diadakan pada 2-3.4.2014 bertempat di Galeri A dan B Pusat Dagangan Terenggan (TTC). Karnival pendidikan ini membuka peluang kepada para lepasan SPM dan STPM bagi melanjutkan pelajaran dalam bidang dan di institut pilihan masing-masing. Antara institut yang terlibat membuka gerai mereka dalam karnival ini ialah UniKL, Kolej MCS, KLMUC, Kolej DOMA, German-Malaysian Institute (GMi), GiatMARA, Help University, KDU University College, Kolej Poly-Tech MARA, Kolej Tafe Seremban, Kolej Unikop, TATI University College, Ranaco Education and Training Institute, UMW Corporation Sdn Bhd, MiCost, dan banyak lagi.


Karnival Azam Kerja 1Malaysia pula memberi peluang kepada para pencari kerja untuk mengisi jawatan kosong seperti yang diiklankan. Kaunter pendaftaran atas talian juga dibuka bagi memudahkan urusan pendaftaran. Antara agensi yang terlibat ialah A & W Reataurant, Jabatan Tenaga Kerja, Measat Broadcast Network System Sdn Bhd (Astro), Great Eastern Life Assurance, MARA Aerospace & Technologies Sdn Bhd, Marang Safari World Resort sdn Bhd, Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (DOSH), Prinzpark Hotel Terengganu, Pizza Hut Malaysia, DRB Hicom Group, TM Malaysia dan banyak lagi.Karnival ini dibuka kepada pengunjung dari 9 pagi hingga 6 petang sepanjang hari ia berlangsung.

1 comment:

BLADE H said...

link berkaitan:

http://teganukita.blogspot.com/2014/04/terengganu-tawar-2000-peluang-kerja.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FeKwKT+%28T+E+G+A+N+U+K+I+TA%29