MY FOLLOWERS

Wednesday, July 15, 2015

Hiburan - Sut Besi Batman 2016


Kredit kepada: Yahoo Movies
Gambar ihsan: Yahoo MoviesAssalamualaikum.....Sut terbaru Batman dalam bentuk baju besi. Tiada logo Batman pada bahagian dada. Sistem pertahanan baru bagi menghadapi Superman.


Boomerang dan grenad pun ada...Pelancar roket yang ummpphh!


Ketika di acara San Diego Comic Con, rangkaian sut perisai terbaru Batman ini telah dipamerkan kepada umum. Sut terbaru ini ditampilkan dalam bentuk canggih dan disertakan dengan senjata berteknologi tinggi dan akan dipakai oleh Batman dalam filem terbaru keluaran DC iaitu Batman vs Superman: Dawn of Justice.

Ini adalah kali pertama juga sut canggih Batman diperkenalkan dalam bentuk baju besi dan ia kelihatan lebih hebat berbanding rekaannya dalam beberapa versi filem terdahulu.

Sut perisai exoskeleton yang terbaru dengan gogel bersinar menampakkan watak Bruce Wayne menggunakan belanja besar dalam membangunkan sut ini dan bagi mengatasi lawannya. Bersama beberapa gajet terbaru bagi menghadapi Superman. Turut dipamerkan beberapa senapang, bom, pelancar roket dan beberapa lagi.

Antara senjata Batman yang dipertingkatkan untuk versi filem kali ini ialah Batarang (boomerang Batman), pelancar roket, kain kelubung berteknologi tinggi, dan beberapa senjata lain. 
Sumber Batman: SINI  |  SINI  |  SINI  |  SINI  |  
No comments: