MY FOLLOWERS

Sunday, November 14, 2010

Artikel - Tepat Pada Masanya!

Credits to: Nuffy


Salam..

Kemudahan kamera canggih pada hari ini memungkinkan saat-saat yang menakjubkan dirakam dan diabadikan sebagai kenangan yang sukar dilupakan. Ada yang lucu, perit, mengujakan, mungkin juga mengejutkan. Terpulang kepada penilaian individu.


Picture expressed a thousand words












29 comments:

ishiko said...

ahahha... i laaiiikkke to freeze da moment.. >__<

ainz said...

kucing berjalan atas air..wahhhhh...

ishiko said...

*saya selalu jep jenguk beloh neh~

NICK IRFAN said...

yg pertama tu selamat kena kt pokok klt kena kt org? hish2... xdpt nk bayangkan...

Anitadahahs said...

setiam gambar memberikan makna yang tersendiri.
macam tu ye motifnya?hehe

Aqilah Nur said...

i loike.. :)

sahromnasrudin said...

salam ziarah..terima kasih sudi singah di blog sy..kunjungan sdra sy hargai..blog sdra menarik dan penuh dengan foto2 yang energetik..tahniah!!!!

Nurulbadiah Lai said...

bro..
mmg dunia mkin cangih..
kamera tu tgok lah sekarang..mcm2 brand
dulu zaman2 nurul kecik..
xleh pon ambek2 gmbar byk2
sbb kamera gune kodak..ade pon sekeping due je..huhu
now gmbar leh ambik beriban2..mudah semuanye

BLADE EDGE said...

ishiko: usha2 la slalu :-D

ainz: kucing ajaib? ker a few seconds sblm jatuh dlm air...

nick: rasanya tu mmg kilat dgn voltage tinggi. kalo x, xkan la meletup..kalo org, blh mati tu..kene serius jugak..oh ye, sblm ni saya ada post tentang lightning-myths and facts..try la usha..baca n tambah info :-]

anita: yes! every pics ada maknanya..

aqilah: :-DDD

sahrom: tq..insyaallah saya akan singgah lg...

nurul: mmg kamera zaman dulu susah sbb pakai kodak, kalo salah snap, membazir jer 1 kodak..skrg pakai memory card jer..salah snap, blh delete..kurang la pembaziran..byk lg kelebihannya :-D (saya guna nikon n canon, for good shot!)

Ain Atika Zailani said...

cantik...tapi perlukan duit yang cantik kalau nak beli camera cantik..

fatian athiea said...

betul tu..
pitcha express everything..
pasni nk wt entry ltk pitcha j la..
ms taip pnjg2 lgi..



do vsit ur blog..
lets click me

http://thyyunxthiya.blogspot.com/

Kakzakie said...

Salam....

Paparan untuk menguji minda dan mata. Lihat kepintaran manusia mencipta alat merakam apa yang Allah ciptakan kemudian fikirkan diseblaik rakaman tersebut.

Suka lihat pasukan beruniform tu macam nak terbang je lagaknya. (Senyum sendiri....)

Princess Nur said...

salam..akak tak jumpa shoutbox..som tinggal komen kt sini..thanx follow blog akak ye!

(✿◠‿◠) said...

nice photo..... suke yang miow terkejot tengok bayang2 sendri tue. lawak2.

adrinaqamarina said...

imej semakin sharp. haha.

chumil je bila dapat shot yang lawa3 cam ne.

HonEyBuNNy said...

alahai...comei eh kucing tu....hehehe

Un Phat Lee said...

yang gambar kucing tu stylo.

Aisyah AR said...

niceeeeeee....cian meow....huhuu...

TiKa LEh said...

wah, sgt cntik gmbr2 itu..

Hananeechan said...

wow, interesting pictures!
:D

followed! nice blog u have here

YOUsoF said...

haha cantik²..

the cat is sooo cool ;D

nabilah_2908 said...

suka gambr yg 1st... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AIDILADHA 1431H - PART 1

beautiful_rose said...

aku paling suka kucing itu.....

sedang dalam useha untuk mendapatkan seekor DSLR entah tahun bile la boleh dapat...huhuuh

NICK IRFAN said...

eh! ada ke? nnt aku nk try tgk... thnkz!

Zulfahmi Abidin said...

aku suke slomotion stop action mcm nie.hehhe.nak2 yang ade bullet tgh nak pecahkan something.heheh.nice pic bro

Terkini: 1. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis 2. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci 3. Selamat Hari Raya Aidiladha

Sophia Rani said...

menarik!!! setiap pergerakan boleh diambil kan... i like use dslr.. tapi kesian meow tuh....

Myra Arshad (: said...

nice entri ! keep up the good work :)

tukangcerita said...

lucu tgok askar tuh !
hahaha :D

miss miera said...

dasyat lah kilat 2...huhu