MY FOLLOWERS

Tuesday, November 2, 2010

Artikel - Tagged: Mencari Identiti Blogger Yang Hilang

Kredit kepada: Ezzu Raza
Gambar ihsan: Google Images


Assalamualaikum......







"Once you have been tag, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, or goal about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more."

Saya telah di tagged oleh Ezzu Raza. Satu penghargaan buat penulis blog baru seperti saya. Sebagai satu tanda sokongan, di sini saya kongsikan bersama anda 25 perkara mengenai saya.

  1. Berasal dari Pantai Timur Semenanjung Malaysia.
  2. Belajar di universiti di utara Semenanjung dan di Kuala Lumpur
  3. Bekerja di Johor hanya 2 minggu - bosan
  4. Bekerja di pejabat adakalanya membosankan - perlukan kerja yang keluar sekali-sekala. Contoh mudah: cikgu  (Hehe!!) :-D
  5. Gemar memasak, melukis, menulis dan fotografi
  6. Mengumpul koleksi artikel konspirasi, dajjal, yang menarik
  7. Berjenaka, mengusik kawan-kawan adalah tabiat biasa
  8. Subjek kegemaran: Lukisan Kejuruteraan, Pendidikan Seni, Matematik, Elektronik, Pendidikan Islam, AutoCAD
  9. Sukan berkaitan: berjoging, berbasikal, badminton
  10. Bekas editor dan pereka grafik
  11. Pernah menjadi guru ganti dan mengajar subjek Matematik
  12. Buku bacaan kegemaran: berkaitan National Geographic, jenayah, semasa, dan semua yang berkaitan dan menyentuh perihal agama Islam, terutama teori konspirasi, Imam Mahdi dan peristiwa akhir zaman.
  13. Makanan kegemaran: ulam-ulaman, sayur salad, gulai pucuk ubi, tomato (kurang gemar makanan manis)
  14. Tidak merokok
  15. Filem kegemaran: Aksi, adventure, sains fiksyen
  16. Segala bahan bacaan yang menarik akan disimpan. 
  17. Berangan-angan memiliki arkib sebesar perpustakaan untuk menyimpan bahan-bahan bacaan dan rujukan yang sangat berharga.
  18. Internet dan buku sebagai sumber bahan rujukan utama.
  19. Suka menonton filem yang sama berulang kali jika menarik dan tidak membosankan
  20. Masih mencari pekerjaan tetap (asyik lompat keje jer...boring dah lompat-lompat  :-D )
  21. Mula menulis blog selepas membaca artikel konspirasi di blog holywar-efairy (blog ini sudah ditutup)
  22. Tidak mengenali sesiapa di alam blog.
  23. Sistematik
  24. Kemaskini blog hampir setiap hari.
  25. Kehabisan idea untuk senarai yang ke-25 (hahahaaaaa....)

Di sini saya tagged 25 blogger yang lain.



Kepada sesiapa yang singgah di blog ini dan mendapati dirinya di tagged, silalah respon. Diharapkan tagging ini membantu merapatkan lagi hubungan sesama penulis blog. InsyaAllah..

6 comments:

nabilah_2908 said...

terima kasih sbb sudi tag saya...

nnti sy buat yupp...thnks..!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALLAH SENTIASA BERSAMA KAMU

Nurulbadiah Lai said...

thanks sbb sudi tag..
to rite now bro..
nurul sgt bz xsempat nk jawab
ok??
wish me luck ye..nurul jap2 lagi nk exam sudaa

BLADE EDGE said...

nabilah: same2..lps ni tag org lain pulak :-D

nurul: sama2..xper, nnt ada masa dtg la sini. anyway, good luck utk exam nurul..jawab soalan tu elok2..

puteri said...

oh
saya telah berkunjung
akan tetapi tidak pula di tag

ops
baru berkunjung..
hehe

cikmi said...

ohOooo!! name saya ade!! haha

thanks sebab tag iye! ;)

.:Farah Liyana:. said...

fara dah buat blade edge :)