MY FOLLOWERS

Sunday, November 14, 2010

Seni & Kreativiti - Binaan Daripada Pasir

Credits to: Blog


Salam...

Sekali-sekala perlu tukar juga topik untuk ditulis di blog supaya pembaca tidak berasa bosan. Sebagaimana waktu bekerja, minda juga perlukan rehat sebelum kembali bekerja. Melihat karya-karya seni barangkali membantu. Peminat-peminat seni akan menggunakan apa sahaja medium untuk menghasilkan seni yang diinginkan. Tidak kiralah berapa belanja atau sebesar mana hasilnya. Di sini saya paparkan karya seni daripada pasir buat pembaca sekalian. Tidak seperti membina istana pasir kanak-kanak, karya ini dihasilkan pada skala yang lebih besar.





Naik bukit

Fewwiiitt  :-D


Nggaappp... (uurrrkkhh!!)

Aduuuhhh...






Seni dan kreativiti adalah suatu yang tidak terhad. Apa sahaja bahan boleh digunakan untuk mempersembahkan idea dari minda. Wang ringgit bukan halangan, asalkan puas.

18 comments:

asliner said...

awesome..!

ainz said...

naga yang berantai tu nampak real..thanks for sharing..ain mmg suke tengok gambar2 camni.. :)

eLLa said...

wah...cmne dorg lh wat dgn pasir2 nie..
nice jer..mesti lame nie kan..

bidadarihijau said...

cantiknyeeee

BLADE EDGE said...

asliner: mmg AWESOME!!

ainz: :-D nnt ada masa, saya akan post lg gmbr2 yg menarik..

ella: of course, bukan guna baldi mcm budak2 bina istana pasir tu..mesti guna acuan lebih besar..maybe guna alat2 lain..

BH: :-D (lama xde post..dah bercuti ker?)

nabilah_2908 said...

wah....kreatif tul :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
REUNION

NURAJIB said...

Wah gambar yg menarik...teruskan usaha awk ek...5 STAR for u...

NICK IRFAN said...

hebat jgk dorg ni mcm real!!

adrinaqamarina said...

pernah tengok diorang buat kat thailand dulu, besttt je. tapi tak reti nak buat sendiri. hak3.

Hananeechan said...

so talented! saya nak buat istana pasir pun xpernah jadi :p

Sophia Rani said...

kreatif!!! padahal pasir tu halus

MisApple said...

apple nak try buad jugak lah.
tapi mesti ta jadi.
hahaha.

Enna Banana said...

gosshh! so nice! enna buat istana pasir pun cam ape jeh! hahaha..camera skang nih mmg cam bagus dah, mmg snap on time..wahh! nak satu plisshh ^.^

Amirrah Zawani said...

wahhh..
sgt menarikk :D

Ana said...

Hebat! Kita buat pun tak secantik macam ni.

hana nabihah said...

cool..aku nak buat istana pasir pon tak lepas lepas kan :)

YOUsoF said...

*LIKE this one!!

Princess Nur said...

awesome! dh lama akak tk melawat ke sini kerana kesibukan yg melampau :)