MY FOLLOWERS

Wednesday, September 17, 2014

Artikel - Penjenayah Terkantoi Kerana Terkentut! :-D

Kredit kepada: Yahoo News
Gambar ihsan: Google Images

 

Assalamualaikum.....


Apakah kau rasa kau boleh terlepas?? Masakan tidak kerana kau sudah ... melepassss!!
Hahahahaha!!


Hmmmm!! Kantoi tuu...
 

Hakikat yang harus diterima oleh soerang perompak apabila dia 'terkantoi' dan ditangkap atas kesalahan jenayahnya apabila dia secara tidak sengaja telah terlepas angin diikuti bau busuk!

Seorang perompak yang bersembunyi di sebalik susunan tong gas ketika memecah masuk sebuah gudang di Paya Pulai di sini, kelmarin, berjaya ditahan polis.

Dalam kejadian kira-kira jam 11.40 malam itu, suspek berusia 21 tahun memecah masuk sebuah gudang milik syarikat pembinaan bersama seorang rakannya sebelum kehadiran mereka dikesan sepasukan polis yang menjalankan rondaan.

Ketika itu, seorang daripada perompak berkenaan terus melarikan di ke dalam semak manakala suspek bersembunyi di sebalik susunan tong gas di dalam gudang itu.

Ketua Polis Daerah Superintendan Mohd Kamil Sukarmi berkata, pihaknya menerima laporan berlaku kejadian pecah masuk di gudang berkenaan dan bergegas ke lokasi bagi menjalankan siasatan awal.

"Apabila tiba di lokasi, anggota kami dapat melihat dua lelaki memasuki gudang itu dan terus menghampiri kawasan berkenaan. Anggota kami memperkenalkan diri dan meminta mereka menyerah sebelum salah seorang daripada mereka melarikan diri ke kawasan gelap berhampiran semak dan gagal dikesan. Anggota yang menjalankan pemeriksaan di dalam gudang itu menggunakan lampu suluh sebelum terdengar bunyi kentut dan terhidu bau busuk," katanya.KLIK SINI untuk lebih prooott... hehehehe

No comments: