MY FOLLOWERS

Wednesday, April 20, 2011

Artikel - NATGEO Weekly Wrapper

Credits to: National Geographic
Gambar ihsan: National Geographic


Assalamualaikum...
Lagi gambar menarik dari National Geographic Weekly Wrapper.











Untuk ke pautan berkaitan, anda boleh klik DI SINI dan DI SINI.

8 comments:

budak kampung said...

sangat cool!!!

Dija Subadi. said...

hey hey! blogwalking here too. thanks for visit my blog :)

blog awak best la, menarik. banyak info. hehe. selamat berbelog jugak! ;)

HonEyBuNNy said...

gambar first tu apa eh?

macam geli lak tengok..tapi cantik...

azie.iya said...

gambar ats skali tuu !!

rotashia faizal said...

cantik... XD

Cik Anita said...

kalau ambik gambar pakai kamera cantik, gambar komferm cantik macam di atas.. tapi kalau dah kamera tak cantik, gambar tak jadi macam di atas. hehe

eh memang tak ada kena mengena apa yang Nita cakapkan ni.. :P

apa pun, indahnya ciptaan Tuhan.. :)

Fiya Ahmad said...

awesome!! :D

BLADE EDGE said...

budak kg, dija: ok la..dtg la slalu...

honey: serangga dlm bunga. gmbr zoom in guna kamera profesional.

azie, rotashia: cantik ke?

anita: mmg kene guna kamera profesional. best..

fiya: :-) haa..tau xper..