MY FOLLOWERS

Wednesday, April 27, 2011

Artikel - Bagaimana Wajah Karakter Street Fighter di Dunia Sebenar?

Credits to: singgit.com
Gambar ihsan: singgit.com


Assalamualaikum...

Jika karakter dari permainan video diadaptasi ke bentuk realiti, pasti kelihatan lebih bagus. Bukan setakat ditukar ke filem dengan pelakon sebenar, malah jika dibuat dalam bentuk digital juga sudah dikira bagus kerana nampak seperti bentuk sebenar. Sebelum ini, saya juga ada menulis entri berkenaan karakter Lara Croft dengan wajah baru keluaran Square-Enix.

Di sini saya siarkan gambar beberapa karakter Street Fighter dalam bentuk lukisan digital.











Street Fighter adalah siri permainan video keluaran Capcom.

KLIK SINI untuk ke pautan berkaitan.

10 comments:

Alin said...

masa kecik dulu selalu gak main game nie, marvel vs. capcom :D

GiveAsh said...

semat giler.. game pebret aku masa kecik kecik..huhu.:)

Fyqa said...

err tak penah maen. hihi

Feizal said...

bro..dh test tag tue lum?keh3..

nurkaloi said...

kaloi suke karakter2 video
sume ensem2
tp men video tak reti pun hehehe

BLADE EDGE said...

alin: saya jarang main game tu..

ash: sama la kita..biasa guna karakter mana?

fyqa: kene try la main. baru tahu mcmana bestnya main game ni..

feizal: belum lg la..nnt la test..

kaloi: kalo yg dlm kartun lg ok. yg dlm filem hampehh!!

shafiqabdshukor said...

pergh smart la...
time kecik2 dulu suka men game street fighter ni..
suka ngan blanca...
bg karen ckit..
tp x de la gmbr die.. hehehehe

vote..vote..vote...
satu hari satu undi..
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

combi said...

hik2..ptt la xpnh dga..game upenye :p

Cik Anita said...

salam.

Aish kenapa saya berasa agak janggal dan macam tak pernah nampak kartun2 nih. Nampak sangat tak pernah main benda alah macam semua ni T_T

qasehraihan said...

wooo..suka game upenye adik saya ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/gores-dan-menang.html