MY FOLLOWERS

Sunday, June 4, 2017

Hiburan - Marvel's Cloak and Dagger

Kredit kepada: Wiki
Gambar ihsan: Google Images

 

Assalamualaikum.....

 Marvel's Cloak & Dagger adalah satu siri tv kabel ciptaan Freeform oleh Joe Pokaski, berdasarkan watak komik keluaran Marvel dalam persekitaran Marvel Cinematic Universe (MCU), yang berkongsi kesinambungan bagi filem dan siri tv dalam francaisnya. Diterbitkan oleh ABC Signature Studios dan Marvel Television, dengan Pokaski sebagai showrunner.Siri ini dibintangi Olivia Holt dan Aubrey Joseph sebagai Tandy Bowen / Dagger dan Tyrone Johnson / Cloak, dua orang remaja yang memiliki kuasa luar biasa dan menjalin hubungan romantik. Siri tv menampilkan Cloak and Dagger dibangunkan oleh ABC Family pada Julai 2011. Tahun 2016, Cloak & Dagger menerima tempahan daripada Freeform, nama baru bagi ABC Family.

Siri ini dihasilkan dengan 10 episod dan akan disiarkan pada 2018. Tyrone Johnson dan Tandy Bowen, dua remaja dengan latar belakang berbeza mendapat kuasa ketika menjalin hubungan. Mereka kemudian sedar bahawa kuasa mereka akan menjadi lebih baik ketika mereka bersama.


Dibintangi Olivia Holt, Aubrey Joseph, Andrea Roth, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, James Saito, dan J.D. Evermore


Sumber kuasa penuh luar biasa:  SINI  |    


No comments: